Даряване на терапии по метода и техниките на Рене Мей

Доброволци от Варна ще даряват терапии от Емоционална медицина по метода и техниките на Рене Мей.

Терапиите биват, тактилни и енергийни.

Целта на този вид терапии е стимулиране потенциала на клетките за регенерация, чрез освобождаване на енергийни блокажи. При провеждането на терапиите се постига освобождаване на подтискани емоции, физическо напрежение, гнетящи мисли.
Всичко, което има клетка може да се регенерира, стига да се даде подходяща среда, условия и емоция. Всичките практики работят в посока да създадат необходимата настройка на човека, да бъде в баланс, спокойствие, мир със себе си и другите.


КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ПРАКТИКИТЕ?
"РЕГЕНЕРАТИВНА ПРАКТИКА" е техника, която стимулира емоционалната страна на клетките и те се събуждат за нов живот, за регенерация. Само около 1% от заболяванията са генетично обусловени. Около 3% са обусловени от околната среда, начина на живот - храните, напитките и веществата, които приемаме, а около 96% са обусловени от емоциите ни.
На това залага и "Новата емоционална интелигентност", която предава Рене Мей.
"ХУМАНИТАРИЯ РМ"
Практиката прави една връзка и синтез от енергията на живота като по този начин, се създава химична реакция вътре в клетката и чрез кръвта предава мир на клетките. Отключват се повече сили от таз химична реакция и по този начин тялото се самовъзстановява.
"ЕКСПРЕСИВНА КЛЕТЪЧНА ПРАКТИКА"
практика е композирана от Рене Мей и помага да се реорганизира енергията в тялото. Чрез осъзнати, точни и леки движения се позволява увеличаване на енергията в клетките, както и оксигенацията им. Тази практика позволява на тялото да отвори пътищата си, за да може да се насочва енергията, където е най-необходима. Помага да сме здрави, подобрява имунната система и забавя стареенето.
"ЕР-ОРИЕНТЕ"
Ер-ориенте е най-новата практика, която Рене Мей получава в Индия през март 2018 г. Тази практика е изключително бърза като приложение и силна като въздействие. Чрез нея се прави връзка между нервната система в мозъка и нервната система в стомаха. Нервната система в стомаха е автономна нервна система, която е директно свързана с всички емоции. Къде усещате най-силно любовта и притесненията? - В стомаха, нали? Създавайки се връзка и енергизирайки двете нервни системи ние подаваме сила на целият организъм и то само за минута и половина. Спокойствието и енергизирането са осезателни още след първото приложение. Тази практика е изключително силна за превенция на ракови заболявания. Има теории, според които ракът започва развитието си точно в корема. Тази и още любопитна информация ще научите в това ателие, както и ще се научите как да го прилагате и да помагате на много други хора.
“R-MINERALE”
Целта и действието е да се увеличи и канализира жизнената и електромагнитна енергия на човешкия организъм чрез ре активиране и баланс на различни минерали, толкова важни за доброто функциониране на организма. За тази цел, кварцът се използва за връзка и сливане с лицето, което получава практиката.

СЪБИТИЕТО ВАЖИ както за желаещи да получат практики, така и за доброволци, които желаят да даряват!
Очакваме Ви!
Споделете тази информация с Вашите приятели, семейство, роднини, близки.

Терапиите които се прилагат се подбират интуитивно от терапевта.
Времето е ограничено, затова молим предварително да се запишите!!!
За повече информация и записване: Павлина Богоева -0896290278


Основател на Емоционална медицина е французин, хуманист и Посланик на мира Рене Мей.
Терапиите от Емоционална медицина има невероятни резултати във всякакъв тип заболявания : онкология, неврология, дегенеративни заболявания, емоционални, психически и т. н...
Доброволци в цял свят 56 страни...
Очакваме ви!!