MEM Gong Yoga обучение с Гранд Гонг Мастер Дон Конро

MEM Gong Yoga/Обучение за учители 01-04 септември 2022г.

Имате уникалната възможност да бъдете обучавани в България от създателя на МЕМ Гонг Йога, Гранд Гонг Мастер Дон Конро!

MEM Gong Yoga of Holistic Resonance е една от иновативните Йога системи в Ерата на Водолея. Тя е холистичен начин за лечение, разработен от Гранд Гонг Мастер Дон Конро, известен като Баба Дон и Гуру Джагат, един от петте учители на Кундалини Йога, инициирани от Йоги Бхаджан през 1969 г.

MEM = Мускулен емоционален меридиан.
Гонг = холистичен резониращ инструмент.
Йога = Съюз.
MEM Gong Yoga е синтез от различни езотерични и свещени системи, обединени в едно - меридиани, тяхната връзка с емоциите, мускулите на човешкото тяло, петте елемнта, Ин и Ян, астрология, работа със жизнената енергия (Чи/Ци), йога и др.

В тази система се работи върху освобождаването на стари модели и емоции, които спират свободният поток на енергия през тялото, прилагайки дихателни и двигателни упражнения (чрез изолиране на специфични мускули) с включване на цел, намерение, фокус, афирмация и звук. Работи върху 39 мускула, всеки от които е свързан с един от 12-те основни меридиана, свързани с определени емоции. MEM Gong Yoga е йога на интуицията и творчеството, позволява и учи на проектиране на собствени, индивидуални или групови крии (пълна серия от упражнения). Дава възможност за положително въздействие върху цялото същество на човека, за постигане на състояние на здраве, хармония, баланс и радост.
Обучението предоставя всички необходими инструменти, методи и основа за преподаване и провеждане на класове по MEM Gong Yoga.
MEM Gong Yoga е лесна, достъпна система и може да се адаптира към физическите и емоционалните нужди на всеки индивид. Тя може да се практикува, независимо от възрастта.

Обучението по MEM GONG YOGA включва:
• История/Откритие/Създаване на системата;
• Основа;
• Техники – Дишане/Пранаяма, Златни ключове, Интуитивно загряване;
• Меридианската система, Науката за хиометрията, 24-часовия часовник;
• 14-те меридиана и 39-те упражнения: съответствия, разположение на мускулите и упражнения за активиране;
• Изкуството и създаването на утвърждения;
• Озвучаване и тонизиране;
• Създаване на лична крия на база MBS оценка;
• 15 пътя на създаването на MEM Kрия;
• Слънчева система MEM Gong Yoga Branch;
• Етична рамка и начин на преподаване.

В КРАЯ НА КУРСА ГОНГ МАСТЕРИТЕ ЩЕ ПОЛУЧАТ:
• Теоретичен материал;
• Сертификат;
• Нови възможности, умения и приятели!
Всяко обучение е неповторимо, то протича в съответствие с нуждите на участниците.

УЧИТЕЛ:
Гранд Гонг Мастер Дон Конро - един от петте учители по Кундалини йога на Йога Бхаджан (духовен учител от Индия, който донесе учението на Кундалини йога на Запад). Дон също изучавал писанията на Гонг на Дейн Рудхяр. Той основава Нанак Двара Ашрам Обучение на учители 1970-1976 в Финикс, Аризона. Неговият първи учител като тийнейджър през 1952 г. е Парамаханса Йогананда, който получава своето посвещение от Крия през 1953 година. Дон Конро е автор и създател на, Хилистичната Гонг Система, MEM Gong Йога, Гонг терапия, Гонг Баня, Гонг Пуджа, Гонг Йога, Гонг Концерт, на стила Духовен свободен джаз, на книги за Звука и Гонга и всичко това с много любов и мисъл за човечеството, Земята и Вселената.

Асистенти:
Анна Анастасова - Гонг мастер от 2014г. с дългогодишен опит, холистичен и звукотерапевт, ученичка на Гранд гонг Мастер Дон Конро - СЩА, Гонг Мастер Масимо Пиаца- Италия, Гранд Мастер Шри Кришна Шахи- Непал, Гонг мастер Елизабета Гелбер- Румъния, Енрико Вълбонези- Италия и др. Провежда медитации, регресии, хипнотерапии, Рейки и Прана Хилинг сеанси, индивидуални и групови звукотерапии и курсове за обучение ''Свещените звуци на тибетските купи". Има опит с всички възрастови групи и с деца със специални образователни потребности. Рейки мастер, квалифициран Йога инструктор към НСА от 2011г., Йога за деца към БФЙ. Създател на системата Yoga Fly, която развива в България в йога студия, училища, детски и оздравителни детски заведения. Води обучения за йога инструктори по Yoga Fly към Икономически Университет-Варна от 2014г., Организатор и преподавател на Практически курсове по Yoga Fly, Yoga Fly Theraphy, Yoga Fly за деца от 2016г. Води класове по Yoga Fly в Клуб „ЗаЕдно", училища и детски градини гр. Варна. Съавтор на книгата „Пълно ръководство по Yoga Fly"-2016г. Основател и председател на Сдружение „ЗаЕдно". Целогодишно организира йога ваканции, детски йога лагери и многобройни събития. Квалифициран художник и творец, който разгръща потенциала си във всички направления.
Павлина Богоева - Гонг Мастер и Звукотерапевт с традиционни свещени инструменти, учеичка на Гранд гонг мастер Дон Конро. Гранд Мастер Шри Кришна Шахи- Непал. Квалифициран Йога инструктор. Води медитации, звукотерапии, курсове за обучение ''Свещените звуци на тибетските купи", Рейки и Прана Хилинг сеанси, Хипнотерапии, класове по Хата Йога и Yoga Fly в Клуб „ЗаЕдно" и в детски учебни заведения. Квалифициран педагог и художник.

Участието в курса е само с предварително записване!

КОГА:
1-4 септември 2022г. от 10:00 до 18:00ч.

Може да запазите място на тел. 0879530971, 0896290278,
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Не пропускайте да станете ученик на Гранд Мастер Дон Конро, който вече 50 години обучава и продължава с огромна любов да дава и непрестанно да споделя мъдростта, знанието за благото на човечеството, Земята и Вселената!

"Създадох MEM Gong Yoga, с желанието, всеки човек да стане сам на себе си гуру (учител) владеещ инструменти за самолечение и способностти да прегърне новата реалност на епохата на Водолея - състрадателната любяща доброта и мира за самите нас и за света." - Гранд Гонг Мастер Дон Конро, създателя на MEM Gong йога на холистичния резонанс.