Самолечение с енергия Варна

Техника за събуждане на лечебните умения, заложени у всеки човек. Самолечение с енергия е много древна и едновременно с това осъвременена научно разработена техника за лечение.

Мастър Чоа Кок Сюи е инженер-химик по образование и успешен частен бизнесмен. Израства във Филипините и още в младежка възраст започва изучаването на езотерични науки.

Той формулира една много логична, практична и лесна за научаване система, чрез която всеки може бързо да се научи как да лекува прости заболявания, постигайки веднага положителни резултати в здравето и общото състояние на пациента. Предоставя лесноразбираеми техники, предназначени за изчистване и енергизиране на физическото тяло, от което следва ускоряване на темпото, с което тялото може да се самоизлекува.

Това е изключително мощен и резултативен безконтактен метод за самолечение, изцеление, базиран на използването на Прана, Ки или Ци енергията наречен Енергийно Самолечение с Прана. Мастър Чоа създава нов стандарт на понятието да излекуваш себе си. Ученията му разкриват един свят на почти неограничени възможности и дават вдъхновение на хиляди негови ученици, които от своя страна спомагат за трансформирането на живота на безброй много хора.

Мастър Чоа с огромна отдаденост и постоянство се посвещава на разпространяване на Великото Дело и извисяването на човешкия Дух. Той издава четиринадесет книги, много звукозаписни медитации и без брой семинари и курсове, проведени  в десетки страни. Сега е като олицетворение и пример на това какво се случва, когато един човек служи. Мастър Чоа е един от най-утвърдените Майстори на Енергията на нашето поколение.

С обаяние, което идва от постоянните му контакти с божественото, любов и търпение към неговите ученици и удивителна физическа издръжливост, която му позволява да пътува повечето седмици в годината, Мастър Чоа е обучил десетки хиляди ученици в целия свят на принципите на Лечение с енергия и напредналите медитативни техники.

Енергийно Самолечение е една древна форма на енергийна медицина, която Мастър Чоа преоткрива и доразвива. Тя е начин всеки човек да вземе по-активна роля за своето собствено здраве и благополучие.

За повече информация за семинари по Енергийно Самолечение тук.

За записване и участие в семинар или организиране на семинар във вашия град - А.Анастасова контакт