Приключил курс Yoga Fly инструктори 2014 г.

Успешно приключи първия курс в България за инструктори по иновационния метод “Yoga Fly“  в Икономически Университет– Варна. 

Курса стартира през студения февруари, но завърши през пролетния месец май, сезона на пробуждането и процъфтяването, сезона на новото начало. През този период курсистите се запознаха с основите на Йога, на “Yoga Fly“ и Спортната тренировка, придобиха знания по Анатомия и Теория на физическото възпитание. 

Имаха възможността системно да практикуват “Yoga Fly“ в зала във Варна, на Йога лагер, както и у дома, за да усетят въздействието на метода и промяната върху тялото и ума.
Потопиха се изцяло във водите на метод “Yoga Fly“ благодарение на трите изнесени обучения.  Опитаха и се справиха с предизвикателството да водят “Yoga Fly“ практики на своите колеги. Придобиха освен нови знания и умения, споделен опит, разбиране, подкрепа, нови приятели и колеги.
И както всичко в този живот и курса приключи, но само за да помогне нещо по- голямо да се отвори. Врата на безкрайни възможности за реализация, за споделяне и любов, врата към хората и света!
Благодарим на всички участници за усилията, старанието и желанието да извървят тези първи крачки с нас!
Обичаме ви!

От екипа на Сдружение “ЗаЕдно“

Повече снимки тук