Gong Yoga/ Гонг Йога e много мощна практика, която чрез звуците на ГОНГА цели да промени качеството и да стимулира движението на енергията и промени посоката на енергийните потоци.

Практикувайте Yoga Fly Stretch, почувствайте лекотата и радостта от движението!

Ръководството по Yoga Fly е разработено на базата на системата Йога, като една нейна разновидност, която съчетава и обогатява всички техники и средства на йога, като асаните се изпълняват с помощта на йога-хамак.

Пожелайте си здраве! Заповядайте на Yoga Fly Therapy, практика подходяща за хора с двигателни затруднения, различни степени на увреждане на гръбначния стълб, наднормено тегло и много други здравословни проблеми.

Този  Yoga Fly Workshop е подходящ за всеки който практикува, преподава или се интересува от системата Yoga Fly и подобни на нея популярни по света системи, като Anti Gravity Yoga (Антигравити Йога) и Aerial Yoga/ (Аеро Йога), наричани още Въздушна йога, Висяща йога или просто йога с помощта на йога- хамак.

Йога-хамакът е предназначен за практика в зала, в домашни условия и сред природата.

Yoga Fly Kids не е просто йога, а час забавление за децата. Система от полезни и ефективни упражнения, които влияят благотворно на целия организъм. Съчетание на класически йога асани върху йога-хамак с нов подход и начин на изпълнение, допълнени с акробатични елементи.

Yoga Fly е система от полезни и ефективни упражнения, които влияят благотворно на целия организъм. Съчетание на класически йога асани върху йога-хамак с нов подход и начин на изпълнение, допълнени с акробатични елементи.