Тук можете да видите всички събития организирани от Клуб ЗаЕдно.

Анкета към деца и родители

Анкета към потребители

Анкета към инструктури

Зарадвайте детето си с детски морски лагер "МЕЧТАЕМ ЗаЕдно" през месец юли, на брега на морето!

Зарадвайте детето си с детски морски лагер!

Дишането е здраве, научете се да използвате този инструмент, за да подобрите качеството си на живот, погрижете се за Вашето благоденствие! 

Нашият курс е насочен към всяка жена, която иска да се подготви за майчинство и да получи необходимата информация, за да встъпи с увереност и лекота в новата си житейска роля.

Здравейте, приятели каним ви да отпразнуваме ЗаЕдно Денят на Йога!

Сценично изкуство…, театър…, веселба…, приятелства… или с други думи казано: и замириса на море.... мечтата на всяко дете!

Очаква ви едно вълнуващо пътуване. Ще получите знание което ще ви помогне да използвате вълшебните звуци на тибетските купи за свое и всеобщо благо. А в тези времена всички ние имаме още по-голяма нужда от холестични методи за хармонизиране и възстановяване.

Заповядайте в Йога център "Хридая" да усетите вълшебството от звуците на тибетските купи.

Заповядайте да опитате нещо различно, да придобиете нов опит и нови усещания в Йога център "Хридая"!

Този Практически курс по Yoga Fly е подходящ за всеки който практикува, преподава или се интересува от системата Yoga Fly и подобни на нея популярни по света системи като AntiGravity Yoga (Антигравити Йога) и Aerial Yoga/ (Аеро Йога), наричани още Въздушна йога, Висяща йога или просто йога с помощта на йога- хамак.

Страница 1 от 7