Детски лагер ”Сцената е наша – ЗаЕдно е по-забавно” - с.Кранево 11.07-18.07.2021г.

Сценично изкуство…, театър…, веселба…, приятелства… или с други думи казано: и замириса на море.... мечтата на всяко дете!

Всички деца в днешно време търсят начин да се изявят, но не винаги знаят как. Ние вярваме, че във всяко дете се крие някакъв талант, затова тази година освен любимите ни спортни занятия ще се потопим във интересни форми на сценичното и театралното изкуство, където децата ще развиват въображението си и творческото си мислене, за да могат спокойно и уверено да представят себе си и идеите си пред аудитория.
Подарете на вашите деца време изпълнено с прекрасни моменти, в компанията на своите връстници, правейки от сутрин до вечер онова, което обичат – да се забавляват, спортуват, да се препичат на топлия пясък и плуват в приказното море, да играят на воля, пеят и се смеят ЗаЕдно в една приятелска, хармонична и чиста среда!

ПРОГРАМАТА ПО ВРЕМЕ НА ЛАГЕРА Е ОРГАНИЗИРАНА ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР:
• Всекидневни разнообразни спортни занимания (Йога, футбол, волейбол, баскетбол, плуване и други двигателни игри), които подобряват здравето, силата и гъвкавостта, самодисциплината и работата в група.
• Театър и сценично изкуство -– различни игри, упражнения и задачи, които развиват индивидуалността, партньорство и работа в екип.
• Сценки, представления, създаване на сюжети, които ще дадат възможности на децата свободно да изразяват себе си - мислите си, идеите си, фантазиите си, емоциите си.
• Ежедневен плаж или басейн с много морски игри.
• Медитативни практики и релаксации с тибетски купи и др. инструменти, за отпускане на тялото и ума.
• Смях, игра и още много изненади, които ще изпълват с радост и светлина детските сърца!

!!! По време на лагера Вашите деца ще си починат от телевизия, електронни игри, телефони и лаптопи. Ние ще се погрижим за тяхното спокойствие и безопасност, от събуждането им сутрин до заспиването им вечер, по време на хранене, по време на спортните и останалите дейности, дори и през свободното им време.
Лагерът ще се проведе в "AquaLife", с. Кранево - затворен спортен хотелски комплекс.

В цената е включено: Седем нощувки, разнообразно три разово изхранване и напитки на блок маса с изобилие от плодове, салати, десерти и вкусни ястия. Минерална вода 24 часа. Всички организирани дейности, занятия, материали, ползването на спортни съоръжения в комплекса, 24-часова охрана, медицинска застраховка, спасители на плажа, чадъри на плажа и шезлонги на басейна, хотелска застраховка, туристически данък.

ДАТИ:
13:00ч. на 11.07.21г. /неделя/ до 12:00ч. на 18.07.21г. /неделя/.

За допълнителна информация и записване:
Анна Анастасова – 0879530971, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Не пропускайте тази възможност, ЗаЕдно е по-забавно!