Детски морски лагер "МЕЧТАЕМ ЗаЕдно" 2022г.

Зарадвайте детето си с детски морски лагер!

ЗаЕдно в света на творчеството, чудесата и вълшебствата!

Първа смяна - 10.07 - 17.07.22г.

Втора смяна -  30.07 - 06.08.22г.

Лагера е за всяко дете, което е готово да се впусне в една по-различна атмосфера от домашната. Да изживее ЗаЕдно с много деца радостта от споделените мигове! Да порасне и открие нови, невъобразими способности, различни светове, да експериментира, да твори, да се разгърне и полети, като птица, като дете!

Децата на този лагер всеки ден ще се забавляват, ще се препичат на топлия пясък и плуват в приказното ни море. Ще придобият нови умения, чрез ежедневните творчески дейности. Ще намерят много нови приятели и ще изживеят с тях неповторими мигове изпълнени с морски приключения, забавни случки, бъбрене под завивките до зори, песни и смях край лагерния огън в една приятелска, хармонична и чиста среда!

ПРОГРАМАТА ПО ВРЕМЕ НА ЙОГА ЛАГЕРА Е ОРГАНИЗИРАНА ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР С:

  • Всекидневни разнообразни спортни занимания (йога, футбол, волейбол, плуване, , тенис на маса и др. двигателни игри ), които подобряват здравето, силата и гъвкавостта, самодисциплина и работата в група.
  • Всеки ден уроци по рисуване, които са достъпни за всеки и целят да разгърнат потенциала и въображението на детето.
  • Забави с музика, песни и танци, които развиват чувството за ритъм и насърчават творческото изразяване.
  • Ежедневен плаж с много морски игри.
  • Медитативни игри и релаксации с тибетски купи и др. инструменти, за отпускане на тялото и ума.
  • Всекидневни задачки и занимателни игри насочени към развитие на добродетели, като честност, състрадание, щедрост, уважение и отговорност.
  • Посрещане на слънцето, лагерен огън и още много изненади, които ще изпълват с радост и светлина детските сърца!

 

По време на лагера Вашите деца ще си починат от телевизия, електрони игри, телефони и лаптопи. Ние ще се погрижим за тяхното спокойствие и безопасност, от събуждането им сутрин до заспиването им вечер, по време на хранене, по време на спортните и останалите дейности, дори и през свободното им време.

Лагерът ще се проведе в СОК "Камчия" - затворен комплекс разположен на самия морски бряг в к.к. Камчия, на 30 км. от гр. Варна.

В цената е включено: седем нощувки, разнообразно четири разово изхранване и напитки на блок маса с изобилие от плодове, салати, десерти и вкусни ястия. Минерална вода 24 часа. Всички организирани дейности, материали, ползването на спортни съоръжения в комплекса, 24-часова охрана, медицинско обслужване на територията на комплекса, спасители на плажа, чадъри на плажа, хотелска застраховка, туристически данък.

Не пропускайте тази възможност, ЗаЕдно е по-забавно!

Дата на провеждане :

Първа смяна - 10.07. - 17.07.22 г. от 13:00 ч. на 10.07.22г. /неделя/ до 13:00ч. на 17.07.22г./неделя/.

Втора смяна - 30.07. - 06.08.22 г.от 13:00 ч. на 10.07.22г. /събота/ до 13:00ч. на 17.07.22г./събота/.

За допълнителна информация и записване: Анна Анастасова – 0879530971, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.