Масаж с тибетска купа

По време на терапията се работи с една или няколко Тибетски купи, които се движат по тялото или се оставят да въздействат на съответна чакра.

Това е терапия, при която се прилага специфична, високочестотна вибрация върху цялото тялото, която достига до всяка клетка като я пречиства, регенерира и трансформира. Купите са вид генератори на енергия в ултразвуковия диапазон, които разрушават болестотворната среда, унищожават многочислените вируси и микроби, причинители на различни заболявания.
Този вид терапия има пряко положително въздействие върху ЦЯЛОТО, изменя енергията във вътрешното и външното пространство посредством дълбоката вибрация, въздейства на  всички течности и прониква в най-дълбоките структури в организма. Премахва стреса, напрежението, физически и енергийни блокажи. 
Ефективен метод при нередовен и болезнен цикъл, менопауза, при проблеми с яйчници и бъбреци, всички стомашно - чревни проблеми. Добре въздейства на невролгични и емоционални проблеми. В резултат от терапията ще се повиши енергийния Ви потенциал и ще имате ефикасна защита срещу разрушителни злонамерени вибрации. Самоизцеляващите сили ще се задействат и ще помогнат на организма да се справи с Вашия индивидуален проблем. 

Ползи: 

 • Регулира функциите на всички органи и системи;
 • Ускорява възстановяването след физически и психически травми;
 • Успокоява нервната система и ума;
 • Уравновесява емоциите;
 • Намалява състояния на депресия, тревожност и чести главоболия;
 • Помага при мигрена и безсъние;
 • Събужда състояние на лекота и радост;
 • Ускорява възстановяването след физически и психически травми;
 • Развива самодисциплина и самоконтрол;
 • Развива силата на концентрация и устойчивост на вниманието;
 • Помага за преодоляване на собствените страхове и граници.

Как се провежда масаж с тибетски купи: 
Клиентът е легнал на земята, облечен в удобни дрехи, без копчета и ципове. Техника: Терапевтът поставя около и по тялото на клиента върху определени позиции различни размери тибетски купи и със специфични движения и умерен натиск ‘‘масажира‘‘ използайки вибрациите на  купите.

Този уникален метод е съчетание от звук и вибрация и се базира на една основна философия – безпрепятствено циркулиране на енергията в организма, което води до постигане на баланс между ум, тяло и дух.  Времетраенето на сеанса е различно, може да бъде частичен 30 - 40 или пълен 60 - 70 минути. За ПЪЛЕН ефект е желателно да се направи серия от 5 до 7 терапии. 

Здравето на човек зависи от Добрината в душата, Светлината в ума, Любовта в сърцето и грижата за собственото му тяло – Храмът на Душата му!   

Изберете Вашия терапевт и запазете своя час: 

Десислава Апостолова - тел.0887055672 
Анна Анастасова - тел.0879530971 
Милена Бейлерян - тел.0888676637 
Павлина Богоева - тел.0896290278