Звукотерапия с тибетски пеещи купи

Тибетските пеещи купи са свещени инструменти изпратени да “говорят” на хората по божествен начин.

Музиката - това е един хармоничен глас на създаване, ехо на невидимия свят, което изразява цялата вселена. В древността се е придавало огромно значение на музиката. Имало е цели школи, където подготвяли специалисти в областта на изучаването, съчиняването и разпространението на проста, хармонична и съгласувана музика.
Питагор е създателя на учение за музиката на сферите и музикалния звуков ред, в това учение всяка планета съответства на определена нота и вибрация. Той е положил началото на музикалната психотерапия като средство за възпитание и лечение на душата и тялото.
Повечето хора знаят, че музиката има силно влияние върху човека. Малко неща в този свят, могат веднага да пораждат такива силни емоции или чувства, като музика. Една малка част от едно произведение, може да запали в човека страсти, а друга да изпълни с блажен мир. Психолозите наричат това способност за кодиране, което буквално означава способност да се въведе нова програма, усещане в клетъчната памет чрез музиката.
Има звуци, ритми и тонове с по-висока честота на звука, които имат пряко положително въздействие върху физическото тяло и изменят енергията във вътрешното и външното пространство.
Проучванията показват, че когато хората започнат да слушат хармонични звуци с високи вибрации и звуци на природата, се изчистват, изпълват с енергия и стават по-спокойни.

Звукът на Тибетските пеещи купи има подобно, пряко положително въздействие върху физическото тяло и изменя енергията във вътрешното и външното пространство. Купите са вид генератори на енергия в ултразвуковия диапазон, които разрушават болестотворната среда, унищожават многочислените вируси, микробите, причинители на различни заболявания.
Звуковите им вибрации променят качеството на енергията в тялото, стимулират движението на енергията и променят посоката на енергийните потоци. По този начин звукът влияе на хората и внася изменения в постоянната вибрация на молекулите на човешкото тяло, хармонизира и лекува.

Работи се в група или индивидуално.
Цена на индивидуална звукотерапия с тибетски купи – 60лв.
Цена на групова звукотерапия с тибетски купи – 30лв.

Сесиите с тибетски пеещи купи се провеждат с предварително записване.
За допълнителна информация и записване: тел. 0879530971 - Анна Анастасова, 0887055672 - Десислава Апостолова, https://iaunity.com/

Продават се тибетските пеещи купи от Непал,  ръчно изработени с различни големини, както и комплекти за Звукотерапия, които включват 7 купи с различни размери съответстващи на седемте основни енергийни центъра.
Тибетските пеещи купи се изработват
от бронз с добавки на цинк, желязо, злато, сребро, мед, олово, никел и др., като съставът на сплавта, както и дебелината на
стените и размерът на всяка купа е различен. Броят на металите в сплавта е пет, седем, девет или дванадесет.

Статия ''Организирай практически курс ''Свещените звуци на тибетските купи''

Статия ''Медитация с тибетски пеещи купи''

 

Галерия със снимки

Още в тази категория: Гонг Сесии »